Sayın Milli Eğitim Bakanımız'ın da ifade buyurdukları gibi,

"Süreci birlikte tamamlayacak ve okulların kapılarını birlikte açacağız"
Herkes için yeni bir deneyim olan uzaktan eğitimde; okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimizle yoğun bir gayret içerisinde bulunduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Herkes bir yandan kendi sağlığını korumak, bir yandan eğitime devam etmek için uğraşıyor. Bu süreçte en çok da velilerimizin desteğe ihtiyaçları olduğunun farkındayız.. Velilerimizin evde çocuklarının uzaktan eğitim sürecinde etkin bir şekilde rol alabilmesi için okul olarak eba ders saatlerinin dışında uzaktan eğitim programı ve rehberlik desteği hazırladık.

Bu, hepimiz için yeni bir deneyim, yeni bir yolculuk, yeni bir durum. Gayreti birlikte gösterecek, aksaklıkları birlikte aşacak, süreci birlikte tamamlayacak ve okullarımızın kapılarını çocuklarımıza yeniden birlikte açacağız. Siz bize kalbinizin derinliklerinden bir kez 'kolay gelsin' deyin, biz hepsini hallederiz. "

UYARI: EBA ders programındaki güncellemeler, okul programımıza yansıtılacaktır.

OKULUMUZUN UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMLARI (30 Mart - 30 Nisan) VE YÖNERGESİ için  aşağıdaki linklere tıklayınız..

TYT Konu Çizelgeleri aşağıda belirtilmiştir.Devamı

Şbt

''Yaşayan İnsan Hazineleri'' listesinde Türkiye'den 29 isim yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, ülkemizin kültürel zenginliğini yansıtan ''Yaşayan İnsan Hazineleri'' listesindeki isimler için düzenlenen ödül törenine katıldı. Okulumuzun da davet edildiği bu törende UNESCO Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması Sözleşmesi gereğince seçilen sanatçı insanlarımıza Cumhurbaşkanımız tarafından tek tek ödülleri verildi. Okulumuz öğrencileri Cumhurbaşkanımızla samimi bir ortamda hem fotoğraf çekme hem de sohbet etme fırsatını yakalayarak hayatları boyunca unutamayacakları dakikalar yaşadılar.

Şbt

Okul sağlığı projesi kapsamında öğrencilerimize okul rehber öğretmenimiz Nuray YAMAN tarafından Obezite ve Sağlıklı Yaşam sunumu yapıldı. Öğretmenimiz Nuray YAMAN'a teşekkür ederiz.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve DMG Akademi yayınları bünyesinde,Cumhurbaşkanımızın canlı yayın yönetmeni Sayın Okan ÖZBAY'ın katkılarıyla düzenlenen Lise Hackathon tasarım yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Didar TATAR ve Büşra Rümeysa MERT birinci olmuştur. Öğrencilerimiz yaptıkları film kurgusu ve afişiyle jüriden büyük beğeni aldı. Tasarım ve kurgu kabiliyetlerini sergiledikleri bu güzel yarışmada emeği geçen herkese ve 2 gün boyunca öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenimiz Ümran KÜÇÜKBAŞ'a teşekkür ederiz.