Our Ramadan Traditions e twinning project

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinden Salih Şahin tarafından öğrenci ve velilerimize yönelik sohbet programı yapılmıştır.

Tem

Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Nazif YILMAZ'I, okul idarecileri olarak makamında ziyaret ettik.

Müdür Yardımcımız Muhterem DEMİR'İN kendi el emeğiyle yaptığı hediyeyi sunmaktan mutluluk duyduk.

Sayın Genel Müdürümüze bize zaman ayırdıkları ve bizi samimi bir şekilde ağırladıkları için teşekkür ederiz.

Ziyarete katılanlar;

Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatih BOSTANCI,

Müdür Yardımcıları;

Muhterem DEMİR, Mehmet KARAKURT, Bülent ÖZGE, Meryem Cemile ARSLAN

Tem

Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle Bangledeş'te okulumuz adına su kuyusu açtırdık.

Su kuyusu açılmasına maddi manevi desteği olan herkese teşekkür ediyoruz.

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LGS SONUÇ ANALİZLERİ

Tem

2020 LGS TERCİH DANIŞMANLIĞI EBA ÜZERİNDEN 20/07/2020 TARİHİ İTİBARİ İLE BAŞLAMIŞTIR.

Bir garip yolcuyuz hayat yolunda...

İnanıyoruz ki, bu okulun mezunları; donandıkları akademik ve iyi insan olma amaçlı değerlerle vatana, millete hizmet edecekler.

Devraldıkları emanet bayrağı daha ilerilere taşıyarak bir sonraki nesle teslim edecekler.

Allah yâr ve yardımcıları olsun.

Mezuniyet Programımızda emeği geçen başta Coğrafya Öğretmenimiz Bedia GÜLDEREN'E, okul idarecilerimize, hocalarımıza, öğrencilerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyoruz.

Tem

Ulusal ve uluslararası proje çalışmaları, öğretmen ve öğrencilere çevre duyarlılığı başta olmak üzere evrensel konularda hayatı boyunca kullanacakları ve başarılarını etkileyecek alışkanlıklar kazandırır.

Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Ekibi olarak;

e-twinning portalı kullanılarak okulumuzda çeşitli uluslararası projeler yapılmış ve bazıları kabul aşamasındadır.

TÜBİTAK, GSB ve Erasmus projeleri, planlanmaktadır.

Her yıl yenileri eklenerek bu tarz projelere devam edilmektedir.