Ağu

10.187 Okulun sunmuş olduğu projeler, TÜBİTAK tarafından değerlendirildi. 5339 okul Proje Destek almaya hak kazandı.Okulumuz  TÜBİTAK  tarafından yapılan değerlendirme sonucu Proje Desteği almaya hak kazanan okullar arasında yerini almıştır. Emek veren tüm öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik ediyoruz.

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında bir önceki yılda olduğu gibi öğrencilerimizi Merkezi Yerleştirme Sınavlarına kendimiz hazırlıyoruz. 12.Sınıf öğrencilerimizin YKS Hazırlık Kursu 16 Ağustos 2021 ,11.Sınıf öğrencilerimizin YKS Hazırlık kursu 23 Ağustos 2021, 8. Sınıf  öğrencilerimizin LGS Hazırlık Kursu 23 Ağustos 2021 tarihlerinde başlıyor.Tüm öğrencilerimize 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında başarılar diliyoruz.

Ağu

2021 YKS Tercih Danışmanlığı 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Eba üzerinden çevrimiçi olarak Rehber Öğretmenimiz Esra Şeker KILIÇ ile birlikte ekteki çizelgeye göre yapılacaktır.Tüm öğrencilerimizin gönlündeki bölümün olması niyazıyla...Tercihleriniz hayırlı olsun.

LGS Sonucu Okulumuz 9. Sınıfa Yerleşen Siz Sevgili Öğrencilerimiz;

Sizleri daha iyi tanıyabilmek, eğitim öğretim faaliyetlerimizin daha verimli yürütülmesi için hazırladığımız öğrenci tanıma formunu doldurmanızı rica ederiz.

Okulumuz 5.sınıf seçme sınavı  20 AĞUSTOS 2021 Saat 24.00 itibariyle sona ermiştir.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Sınav 26.08.2021 tarihinde saat 10.00'da okulumuzda yapılacaktır. Sınava ait giriş bilgileri OKUL WEB Sitemizden bildirilecek, velilerimize SMS gönderilecektir.

Tem

Kurban, İbrahimi bir yakarış, İsmaili bir teslimiyettir.

Bayramınız mübarek olsun.

01.01.2006 tarihinden sonra doğmuş, 8. Sınıfı bitirmiş, hafızlık diploması olan tüm kız öğrencileri 02 EYLÜL 2021 Perşembe günü saat 09.30 da okulumuza Hafızlık Yeterlilik sınavına bekliyoruz.

Tem

BİR ŞANLI DİRENİŞTİR 15 TEMMUZ.SELAM OLSUN MUKADDESAT İÇİN TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ ŞEHİTLERİMİZE...ANADOLUNUN BİR YİĞİT EVLADI,OKULUMUZA İSMİ VERİLEN BÖYLECE OKULUMUZU ŞEREFLENDİREN AHMET ÖZSOY BEY'E YÜCE MEVLADAN RAHMET NİYAZ EDİYORUZ..MEKANI CENNET, MAKAMI ALİ OLSUN İNŞAALLAH...

Tem

Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut ALTINOK'un teşrifleri,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimizin katılımları, okulumuzun güzide öğretmen ve idarecileri ile Geleneksel Yıl Sonu Yemeğinde buluştuk.Okulumuzdan Bakanlığımızın değişik kurumlarına farklı görevlerle atanan idareci ve öğretmenlerimize son vedamızı gerçekleştirdik.Okulumuzdan ayrılan değerli arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlık başarı ve mutluluk diliyoruz.Programımıza katılan herkese teşekkür ederiz.

Tem

8.Sınıf öğrencilerimizi güzel bir veda programıyla mezun ettik.Yolunuz Bahtınız açık olsun.HAYATINIZ BAYRAMINIZ OLSUN.

Tem

Her birinden ayrı ayrı İftihar duyduğumuz kıymeli öğrencilerimizi okulumuzdan yolcu ettik.Tüm güzellikler sizlerin olsun.HAYATINIZ BAYRAMINIZ OLSUN

Tem

LGS Tercih döneminde okulumuzu tanıtmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz Okul Tanıtım Günlerimize bekliyoruz.

TANITIM GÜN VE SAATLERİ:

09/07/2021 CUMA            14:00

12/07/2021 PAZARTESİ   11:00

13/07/2021 SALI               11:00

NOT: LGS TERCİH DÖNEMİNDE TERCİH İŞLEMLERİYLE İGİLİ REHBERLİK AMACIYLA OKULUMUZA HER ZAMAN BAŞVURABİLİRSİNİZ.