Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı okul bahçesinde velilerimizin de iştirakiyle coşkulu bir havada gerçekleştirildi.

Kuran'ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda okulumuza yeni katılan 5 ve 9.sınıf öğrencilerimizden ilk üç sırada yerşelen öğrencilerimize diğer öğrenciler adına hediye takdim edildi.

Bu yıl YKS'de üniversitelere yerleşen öğrencilerimiz,törenimize katılarak mutluluklarını öğrencilermizle paylaştı. Öğretmenlerimizi temsilen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nejdet YILDIRIM açılış dersi verdi.

Okul Müdürümüz Fatih BOSTANCI yeni yılla ilgili dilek ve temennilerde bulundu.

Açılış Duası ve İstiklal Marşımızın okunması ile tören sona erdi.Yeni dönemde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Deeğerli Velilerimiz, Kıymetli Öğrencilerimiz;

Okulumuza hoş geldiniz.

11 Eylül 2023 Pazartesi saat 07.40 ta tüm öğrencilerimizi okulumuzun yeni öğretim yılı açılış programına bekliyoruz.

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun.

Ağu

SAYIN VELİMİZ, 5.SINIF SEÇME SINAVI 28 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10.00' DA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

Öğrenci bilgilerinde herhangi bir yanlışlık veya eksiklik olması halinde okul idaresi ile iletişime geçiniz.

Sınava gelirken öğrencimizin T.C. KİMLİK KARTI ,KURŞUN KALEM, SİLGİ, KALEMTIRAŞ getirmesi gerekmektedir.(Sınav giriş kartı getirmek zorunlu değildir) .

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

OKUL İDARESİ

Tem

5.SINIF SEÇME SINAVI İLE 7 ve 8. SINIF SIRALAMA SINAV BAŞVURULARI SONA ERMİŞTİR.

İlgi ve teveccühleriniz için teşekkür ederiz.

Ağu

Şehit Ahmet ÖZSOY Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje okulu olarak, akademik ve mesleki çalışmaların yanında proje çalışmaları ile eğitim-öğretime katkı sunmaktayız.

Son olarak günün gelişen teknolojilerini eğitim ortamlarına sunma noktasında  "OYUN TABANLI ÖĞRENME VE ARTTIRILMIŞ GERÇEKLİK" Erasmu projesi yürütüldü.Proje kapsamında Avusturya ve İtalya'ya eğitim gezileri düzenlendi.

Öğrenci hareketliliği de gerçekleştirildi.Projemiz ulusal basında tanıtıldı.

Projeyi gerçekleştiren başta İngilizce öğretmenimiz Rukiye YILDIZ olmak üzere emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Ahmet İŞLEYEN , Daire Başkanlarımız Sayın Oğuzhan ÖZKAN ve Sayın Abdulhalik BAŞ ve İlçe Milli Eğitim

Müdürümüz Sayın Yaşar TÜRK'ün katılımları ile ilçemizde bulunan İmam hatip okulları müdürleri ile okulumuz toplantı salonunda,

değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

2023 LGS'de tüm soruları doğru cevaplandıran 8C sınıfı öğrencimiz Azra KILIÇ 500 Tam Puan alarak Türkiye Birincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, emeği geçen idareci ve öğetememeliemize teşekkür ediyoruz.

Tem

Okulumuz rehber öğretmenleri Merve FETVACI ve Sema ÇAPUR ELÇİ'nin  hazırladığı program çerçevesinde lise ve ortaokul öğretmenlerimizin katkılarıyla

8.sınıfı bitiren öğrencilerimize yönelik okulumuzun tanıtımı ve Liselere geçiş bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan veli ve öğrencilerimize okul müdürümüz, lise öğretmenlerimiz süreç konusunuda aydınlatıcı bilgiler verdiler.

Çalışmayı hazırlayan rehber öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize lise hayatında başarılar dileriz.

2023-2024 Eğitim-öğretim yılında 7.ve 8.sınıftan nakil giden öğrencilerimizin yerine nakil alınacak öğrenciler için NAKİL SIRALAMA SINAVI yapılacaktır.

Sınav sonucuna göre birinci sıradan başlayarak nakil giden öğrenci yerine nakil alımı yapılacaktır.

İlgililere duyurulur.

2023 2024 Eğitim-Öğretim Yılı 5.sınıf seçme sınavı başvuruları web sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak gerçekleştirilmektedir.

Ek te belirtilen 5.SINIF SEÇME SINAVI SINAV YÖNERGESİ'ni okuyarak BAŞVURU FORMU'nu doldurmanızı rica ederiz.

Yeni eğitim öğretim yılının  hayırlara vesile olmasını dileriz.

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı sonunda 12.sınıftan mezun olan öğrencilerimize yönelik mezuniyet töreni düzenledik.

Tören  Saygı Duruşu ve istiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Bayrak ve Flama devir teslimi yapıldı.

11.Sınıf öğrencilerimiz enstrüman çalarak,Nejdet hocamız da sesiyle eşlik ederek programa renk katıllar.

Mezun sınıflarımızın sınıf sunumlarını izledik.

Mezuniyet Belgelerinin verilmesi ile program sona erdi.

Mezun öğrencilerimize ileriki hayatlarında sağlıklı başarılı bir ömür niyaz ediyoruz.

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı 16 Haziran 2023 cuma günü sona erdi.

Okulumuz bahçesinde karne töreni düzenlendi

Her kademede birinci olan öğrencilere ödüller verildi.Sportif faaliyetlerde Türkiye ve Avrupa derecesi yapan öğrencilerimiz taltif edildi.

Tüm öğrencilerimize hayırlı tatiller dilerken bizler gelecek senenin hazırlıklarına başlıyoruz.

Öğrencimiz Ecegül Can Bilek Güreşi Avrupa ikincisi oldu.

Ecegül Can Bilek Güreşi 50 Kg Kategorisinde Sol Kol Türkiye Şampiyonu ve Sağ Kol Türkiye İkincisi olmuştu.

Ülkemizi hem sağ kol hem de sol kolda temsil eden öğrencimiz büyük bir başarıya imza attı.

Sol kol ve sağ kolda Avrupa ikincisi olan öğrencimiz ülkemize iki madalya kazandırdı.

Öğrencimizi göstermiş olduğu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Mustafa Cumhur Ufacık öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.