YKS'ye hazırlanan öğrencilerimize rehber öğretmenimiz Sema ÇAPUR ELÇİ tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.Toplantıda geleceği planlama, planlı çalışma üzerinde duruldu.

Toplantıya katılan okul müdürümüz Fatih BOSTANCI, okulumuzda sınava hazrılık konusunda öğrencilerimize her türlü imkanın kendilerine sunulduğunu, tecrübeli öğretmen kadrosu ile başka kanallara ihtiyaç duyulmadan

okulumuzda sınava hazırlık yapılabileceğini vurguladı.Öğrencilerimizin bu konuda istekli olmaları, başarıya ulaşmak için mücadele etmeleri gerekiğini söyledi.

İyi dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.

SORUMLULUK SINAVI DUYURUSU..

Ara

6D Sınıfından Reyyan Yaya öğrencimiz "weather and emotions" ünitesini web 2.0 araçlarını kullanarak hazırladı.

Öğrencimizi kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Çocuklar, yaşları ne olursa olsun dinozor hikayelerini severler.  Dinozorlar bir fantezi ve sihir dünyasında yaşarlar.  "Dinozorya - harikalar diyarı" projesi, çocukların ilgisini ve merakını uyandıracağımız yenilikçi, eğlenceli ve yaratıcı bir projedir.  Katılımcıların eğlenmelerini, mutlu olmalarını, soru sormaya ve cevap bulmaya motive olmalarını, yaratıcı ve araştırmacı olmalarını istiyoruz.  Proje, oyun, işbirlikli öğrenme ve eğlenceli işbirlikçi etkinlikler yoluyla temel ve temel yetkinlikleri geliştirmeyi amaçlamaktadır.  Velilerimiz aktif olacak.  Bu heyecan verici ve yaratıcı projeyi beş ay içinde hayata geçireceğiz.  Katılımcılar kolektivizm ve takım çalışması için beceriler yaratacak, bilişsel, sosyo-duygusal, bilişsel ve iletişimsel yeterliliklerini geliştireceklerdir.  Proje sonunda ortak faaliyetlerimizden birçok ortak ürünümüz olacak.  Web.2 teknolojilerini kullanacağız, ancak aynı zamanda sınıfta ve dışarıda birçok aktif oyun ve bilişsel aktivite yapacağız.

Kas

Masal ile büyüyen çocukların hayal gücü gelişir ,hafızaları güçlenir dil ve konuşma becerilerinde ciddi manada gelişme olur düşüncesinden hareketle bu projeyi planladık. Pandemi sonrası bir buçuk yıl okula gitmeyen öğrenciler 1. sınıfa daha sevecen daha eğlenceli başlasınlar istedik. Öğrencilerimiz alfabemizden seçmiş oldukları bir sesle, kendi hayallerindeki masal kahramanlarını bu sayede yaratacaklar. Kahramanlarını konuşturacaklar ,hayali kahramanlarının oyuncağını tasarlayacaklar ve bu süreci hayatları boyunca unutamayacaklar. Özellikle çalışan anne ve babaları da sürece dahil ederek verimli vakit geçirmelerini hedefledik. Çocuklar masallar sayesinde daha kolay uykuya geçecek, gelişimlerine katkı sağlayacak ertesi gün huzurla uyanacaklar. Ve bi o kadar önemsediğimiz sorun çözme becerisini masal kahramanlarımız ile beraber öğrenecekler. Hayatı sahnede öğrenecekler.

Ekm

7.Sınıflar Yanbancı Dil Dersinde Drama çalışmaları yaparak kalıcı öğrenme sağlamış oluyorlar.

Ekm

Yabancı Dil Eğitimi 6.sınıflar 2.unite yummy breakfast etkinliği.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kalite Takip Sistemi (KTS) kapsamında Ekim-Kasım ayı faaliyetlerimiz gerçekleştirilmiştir.
Program kapsamında okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Meryem DURGUT KAYA tarafından "Covid-19 Sürecinde Eğitim-Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar" konusunda idareci ve öğretmenlerimize sunum yapılmıştır.

Ekm

Yoğunlatırılmış Yabancı Dil İngilizce Eğitimi kapsamında 5.sınıf öğrecilerimiz İngilizce diyalog çalışmaları yaptılar.