FATİH BOSTANCI - OKUL MÜDÜRÜ

1978 yılında Ankara ’da doğdu. İlkokulu Yenimahalle Şukufe Nihal İlkokulu´nda, ortaokulu Yenimahalle Şentepe Ortaokulu, liseyi Altındağ Anafartalar Anadolu Ticaret Meslek Lisesi´nde tamamladı. 1997 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi tarih öğretmenliği bölümününe başlayarak 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl  Bursa ili Harmancık ilçesi Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu´na sosyal bilgiler öğretmeni olarak atandı. 2005 yılında Çankırı Tüney Şehit Mehmet Demir İlköğretim Okulu´na zorunlu hizmet sebebiyle tayin oldu. 2006-2007 yıllarında aynı okulda okul müdür vekili olarak görev yaptıktan sonra Çankırı 30 Ağustos İlköğretim Okuluna sosyal bilgiler öğretmeni olarak tayin oldu. 2008 yılında Talim Terbiye Kurulu´nda tarih, coğrafya ve il haritalarının güncellenmesi çalışmalarında bulunmak üzere Ders Aletleri Yapım Merkezi´ne sosyal bilgiler öğretmeni olarak atandı. 2009 yılında Ankara Keçiören 23 Nisan İlköğretim Okulu´na müdür yardımcısı olarak atandı. Aynı okulda 2014-2015 yılları arası Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2015 yılında Keçiören Hacı Sabancı Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra aynı yıl Yenimahalle Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.  14.10.2019 tarihinde okulumuza okul müdürü olarak göreve başlamıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.