Etiket Sonuçları: Şehit Ahmet Özsoy

Şehit Ahmet ÖZSOY Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öprencileri  "Tartışarak Anlaşıyoruz" temalı münazara etkinliğinde  9 ve 10. sınıf TAKIM 1.leri FİNAL yarışmasında karşılaştılar.

Hukuk Fakültesi öğrencileri öğrencilerimizle buluştu.

May

Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde vefatının 39. sene-i devriyesinde  tarihinde 10-D sınıfı öğrencileri Rümeysa Filiz Kandemir, Zeynep Berragül Yılmaz ve Melike Selim Necip Fazıl Kısakürek'i sınıf arkadaşlarıyla hazırladıkları bir  programla yad ettiler.

May

Erasmus+ okul eğitimi personel yurtdışı hareketliliği 2021-1-TR01-K122-SCH-000014877 numaralı "Uzaktan Eğitimde Oyun Tabanlı Öğrenme ve Artırılmış Gerçeklik" konulu projemiz için Avusturya Viyana'ya kursa gidildi. Erasmus+ school education personnel abroad mobility For our project "Game-Based Learning and Augmented Reality in Distance Education" numbered 2021-1-TR01-K122-SCH-000014877, a course was held in Vienna, Austria.

May

Okul Rehberlik Servisi Psikolojik Danışmanı Sema Çapur Elçi öğrencilerimize motivasyon çalışması yaptı.

May

Keçiören Belediyesi Tiyatro Topluluğu okulumuzda tiyatro sergiledi.

Oyunlarla yabancı dil öğreniyoruz.

Okulumuz münazara heyecanı yaşandı.

Sınavlarda başarılı olma ve etkili soru çözme teknikleri ile ilgili sınıf rehberlik etkinliği gerçekleştirildi.

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinde Nazife Betül Oğuz ve öğrencilerinin yürüttüğü Hikayeler Bizim Dünyamız-Ezgimde Hikayem Var eTwinnig projesi; Türkiye, Romanya, Slovakya, Yunanistan, Slovenya, Azerbaycan ve Bosna Hersek' ten çeşitli okullarla ortaklaşa yürütülen uluslararası bir projedir.

Okulumuz öğrencileri coğrafya projelerini sergilediler.

Okulumuz pansiyonlu öğrencileriyle iftar programında buluştuk.

Okulumuz öğretmenleri ve aileleriyle iftar yemeğimizde buluştuk.

10. sınıf ve 11. sınıf öğrencilerimizin velileri ile bir araya geldik.

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmenlerinden Derya YILDIRIM, Ebru Tuba ÖZYURT, Gizem İLERİ AKSOY'un yürütttüğü Beş Ses Beş Masal projesinde son webinar ile kapanış yapıldı.

Tıp Fakültesi öğrencileri öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Bilek güreşi okul takımında Türkiye 2.liği, Ankara 1,2,3.lükleri kazanan öğrencilerimize madalya töreni düzenlendi.

7. sınıf velilerimizle 8. sınıfa yönelik bilgelindirme toplantısı yapıldı.

11. sınıf öğrencilerimizle okulumuz teras katında kahvaltıda buluştuk.

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Bedia GÜLDEREN ve 9-C sınıfı öğrencileri ile ekinoks (gece/gündüz eşitliği) günü, ilkbaharın gelişinin sembolü olan 21 Mart Nevruz Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Okulumuz projelerle ve başarılarla anılmaya devam ediyor.

6.sinif ogrencilerimize okulumuzda Yabanci Dil Agirlikli program kapsaminda derslerde Oyun Tabanlı Öğrenmeye yer veriyoruz.

Çanakkale Zaferinin 107. yılı okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, anın bir asra bedel oludğu bu gece dularada birleşmek dileğiyle.

Okulumuzda Matematik öğretmenlerinden Zeynep Dilmaç rehberliğinde Arete pilot2 projesi uygulanmaktadır.

Acil Durum (Deprem) Tahliye Tatbikatı Senaryosu okulumuzda başarıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Biyoloji dersi için farklı konulara ait materyal tasarlayıp okulda sergilediler.

Okulumuz Meslek Dersleri öğretmenleri tarafından hanımlara yönelik Miraç Kandili özel programı düzenlendi.

Okulumuza ismini veren Şehit Ahmet ÖZSOY'un eşi Yasemin ÖZSOY okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

Masa Tenisi ortaokul takımımız il müsabakalarına katıldı.

Şbt

Yazar Nurten Ceceli ALKAN ile "MASALLARLA KONUŞMAK" Konulu söyleşi faaliyeti gerçekleştirild.

Şbt

6. Sınıf öğrencilerimiz ileride seçmeyi düşündükleri meslekleri İngilizce olarak tanıttılar.

Şbt

Öğrencilerimiz masa tenisinde de çalışmalarını sürdürüyorlar. Kendilerine başarılar dileriz.

Şbt

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantımız 08 Şubat 2022 tarihinde saat 15.00'de gerçekleştirilmiş ve öğretmenlerimize salgın döneminde gösterdikleri gayretler dolayısıyla başarı belgeleri takdim edilmiştir.