ANA SINIFI C ŞUBESİ ÖĞRETMENLERİNDEN EBRU TUBA ÖZYURT E TWİNNİNG BEŞ SES EŞ MASAL PROJESİNDE ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE

Masal ile büyüyen çocukların hayal gücü gelişir ,hafızaları güçlenir dil ve konuşma becerilerinde ciddi manada gelişme olur düşüncesinden hareketle bu projeyi planladık. Pandemi sonrası bir buçuk yıl okula gitmeyen öğrenciler 1. sınıfa daha sevecen daha eğlenceli başlasınlar istedik. Öğrencilerimiz alfabemizden seçmiş oldukları bir sesle, kendi hayallerindeki masal kahramanlarını bu sayede yaratacaklar. Kahramanlarını konuşturacaklar ,hayali kahramanlarının oyuncağını tasarlayacaklar ve bu süreci hayatları boyunca unutamayacaklar. Özellikle çalışan anne ve babaları da sürece dahil ederek verimli vakit geçirmelerini hedefledik. Çocuklar masallar sayesinde daha kolay uykuya geçecek, gelişimlerine katkı sağlayacak ertesi gün huzurla uyanacaklar. Ve bi o kadar önemsediğimiz sorun çözme becerisini masal kahramanlarımız ile beraber öğrenecekler. Hayatı sahnede öğrenecekler.

05-11-2021

Yayın: 05.11.2021 - Güncelleme: 19.03.2022 17:13 - Görüntülenme: 587